Budapest, XXI.kerület
 

Ingatlan adatai
Irányár: 58 000 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 73 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: felújítást igényel
Szobák száma: 2
Építés éve: 1967
Szintek száma: -
Telekterület: 554 m2
Kert mérete: 554 m2
Erkély mérete: 6 m2
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
-
Részletes leírás
XXI. kerületben, kertvárosi környezetben a Királyerdőben eladó 73 m2-es ikerház fél!Örökségből eladó ez a bővíthető, közel 60 éves ikerház fél.
A ház felújítandó, de a képekből, videóból, virtuális túrából is látszik, hogy lakható, azonnal költözhető.
Szerkezetileg stabil, repedés, hőhidak nincs sehol.
A szobák világosak, déli tájolásuak.

Környék csendes, családbarát, jó ellátottságú, jó közlekedéssel.Aki ismeri Királyerdőt, annak nem kell bemutatni. Bevásárlási lehetőség stb. kb. 5 perc séta.Csepel központja tömegközlekedéssel kb. 10-15 perc, Budapest belvárosa akár 30 perc.Per és teher és igénymentes, akár azonnal költözhető!A 148-as és 152-es buszok megállója pár perc sétára található!A kertben gyümölcsfák, veteményes található. Melléképületben tároló, szerszámos kamra és az alatta megbúvó pince a tárolási lehetőségek körét bővíti.
A ház ideális 2 fő vagy kertszerető, gyermekváró fiatal pár részére is első otthonként, de a tetőtér beépítésével több gyermekes családnak is megfelelő. Rendes, egymást ismerő, támogató szomszédok vannak.
Közelben óvoda, iskola, bevásárlási lehetőség, szolgáltatások találhatóak.
Kedves Ügyfelünk!Az ingatlanról videót is készítettünk. Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézi, akkor a videóra a képek után tud kattintani.A videót megtalálhatja továbbá YouTube csatornánkon is (Budai Agglomeráció Otthon Centrum), vagy írjon nekem, és szívesen elküldöm a felvételt.További információkért keressen!
TELJES ONLINE KÖZVETÍTŐI MUNKAFOLYAMAT!Online megtekintés, online vételi ajánlat, online szerződéskötés.Hívjon bizalommal!
Hirdető adatai
Hirdető neve: Otthon Centrum
Kapcsolattartó: Szabó Zsolt
Hirdető telefonszáma: +36 70 388 5596
Honlap: -

Üzenetet küldhet a hirdetőnek:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: