Budapest, III.kerület
Nagyszombat utca 

Ingatlan adatai
Irányár: 75 600 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 78 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: felújított
Szobák száma: 2
Építés éve: -
Szintek száma: 3
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: 1 m2
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: utcai
Egyéb extrák:  
-
Részletes leírás
ÓBUDÁN 2 SZOBÁS FRANCIA ERKÉLYES FELÚJÍTOTT CSENDES LAKÁS LIFTES HÁZBAN ELADÓ !!!!TEHERMENTES, ÜRES, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!Óbudán a Nagyszombat utcában eladó ez a felújított szép világos, csendes lakás:Keleti fekvésű, az ingatlan ablakai a Lajos utcára néznek.Elosztása: 2 külön nyíló szoba, fürdőszoba, külön wc, előszoba, kamra, étkezős, ablakos konyha.A lakásban lévő összes cső és vezeték már ki lett cserélve. A villamos hálózat is, 3x16A-re lett bővítve.Új a biztonsági bejárati ajtó, és az összes külső nyílászáró.Szép sok elemes konyhabútor van beépítve, gáztűzhellyel, sütővel, mosogatógéppel.Az előszobában végig igényes beépített szekrény kapott helyet.A parketta és a járólap mindenhol kifogástalan állapotú.Kombi cirkó biztosítja a fűtést és a meleg vizet, és mindkét szobában hűtő-fűtő légkondicionáló berendezés van. Lapradiátorok vannak minden helyiségben.A kémény bélelt.Az ingatlan belmagassága 3.40.A közös költség 21.000 Ft, mely tartalmazza a lift karbantartást, külső belső felújítási alapot, közös világítást, szemétszállítást és a takarítást is.

A gázszámla 8-9000 Ft.Parkolás az utcán kényelmesen megoldható, önkormányzati engedéllyel, évi 2.500.-Ft-ért parkolási engedély igényelhető, de a közvetlen környéken teremgarázsban is vásárolható vagy bérelhető beálló, valamint a közeli Duna-parton ingyenes parkolási lehetőség is található.
A lakáshoz tartozik a pincében egy tároló.
A közlekedés kiváló, a Szentendrei hév, 9, 29, 111-es busz, 17, 19, 41-es villamos a közvetlen közelében áll meg.A Duna-part 3 perc séta!
Hirdető adatai
Hirdető neve: Horland Ingatlan
Kapcsolattartó: Hortobágyiné Magdi
Hirdető telefonszáma: +36204777632
Honlap: -

Üzenetet küldhet a hirdetőnek:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: