Budapest, XIV.kerület
 

Ingatlan adatai
Irányár: 45 500 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 80 m2
Fűtés: házközponti egyedi méréssel
Állapota: új
Szobák száma: 1+2
Építés éve: 2008
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: 250 m2
Erkély mérete: 42 m2
Felszereltség: -
Parkolás: garázs
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák:  
riasztó, kaputelefon, amerikai konyha, beépített konyhabútor, beépített szekrény, gardrób, vízórás, garázs, terasz, internet, pince, parkettás, kábeltévé, kert, jakuzzi, összközműves, tégla
Részletes leírás
Zugló családi házas zöldövezetében, 5 percre az Őrs vezér tértől, új építésű 80 m2-es luxuslakás, saját 80 négyszögöles( 250 m2) telekkel, garázzsal, tároló helységgel eladó. A lakáshoz tartozó gyönyörű kert, kis tóval,43 m2 terasszal melyből 15 m2 beépített veranda, pontosan olyan, mintha egy családi házban vagy nyaralóban élne, valahol vidéken ahol csend,nyugalom és kényelem várja, mégis 5 percre megtalálható minden nagyvárosi szolgáltatás ami további kényelmét szolgálja. A lakáshoz tartozik 1 autónak teremgarázs hely és tároló( 4 m2) helység.
Házközponti fűtés és melegvíz ellátás egyedi mérővel, automata kapuk és öntöző rendszer, riasztórendszer,2 db wc, hydromasszázs kád,egyedi luxus konyhabútor, hőszigetelt nyílászárók és falak szolgálják kényelmét, biztonságát és alacsony fenntartási költségeit.
A lakás amerikai konyhás nappaliból , 2 háló helységből, előtérből, fürdőből, wc-ből áll. A konyhagépek és a teljes bútorzat is megvásárolható.

Jövőbeli otthona könnyedén megközelíthető tömegközlekedési eszközzel az Örs vezér térről a 31-es, 131-es és a 144-es busszal, és 82-es trolibusszal, a Keleti Pályaudvartól a 130-as busszal és 82/A jelzésű trolival. Kétutcányira óvoda és bölcsőde is található. Az öt percnyi gyalogos távolságra lévő Örs vezér tér közelében számtalan bevásárló és szórakoztató központ szolgálja további kényelmét.
Telefon: 70/3817655
Hirdető adatai
Hirdető neve: Finkey Gábor
Kapcsolattartó: -
Hirdető telefonszáma: 70/3817655
Honlap: -

Üzenetet küldhet a hirdetőnek:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: