Győr-Moson-Sopron megye, Győr
Tompa utca 9 

Ingatlan adatai
Irányár: 21 500 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 71 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: korának megfelelő
Szobák száma: 2
Építés éve: 1917
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: 8 m2
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: garázs
Kilátás: utcai
Egyéb extrák:  
étkező, kaputelefon, saját parkoló, beépített szekrény, vízórás, garázs, internet, pince, parkettás, melléképület, erkély, egyedi fűtés, összközműves, tégla
Részletes leírás
Eladó egy déli fekvésű, 3m belmagasságú, 71 m2-es, részben felújított saját tulajdonú Győr-Gyárvárosi társasházi lakás, a kiemelt városképi védettségű Fiala Géza tervezte lakónegyed legimpozánsabb tömbjének második (legfelső) emeletén. A lakás ebben a tömbben az egyik legnagyobb méretű, és a legjobb fekvésű.

A téglából, vastag homlokzati falú (50cm!) lakás új, dupla rétegű üvegezésű, egyedileg gyártott, spalettás fa-ablakokkal rendelkezik, mindegyik ablakon alu-tokos szúnyogháló, az erkélyajtón és ablakon alu redőnytokkal és színre fújt redőnyökkel. Az új bejárati ajtó is fából készült, 5 ponton záródó zárral.

A lakás fűtése új, egyedi kombi gázkazánnal (Bosch, 24kW, fűtés-melegvíz) és cserépkályhával történhet. A kazánnal együtt új gázterv, új kémény a kazánhoz és annak megfelelő átalakítások történtek a nyílászárók cseréje után.

A lakásban két valódi parkettás szoba, felújított, zuhanykabinos, törölközőszárítós fürdőszoba, világos, nagyméretű konyha, kamra és WC van. Szükség esetén a nappaliból még egy szoba leválasztható. Tartozik hozzá egy nagy méretű erkély (4,5 m2) falra rögzített árnyékolóval, valamint egy nagy tároló helyiség a pincében (7,5 m2)

A társasház zárt udvarral rendelkezik, kaputelefonnal, egyedi kapunyitóval, távirányítóval. Van az udvaron saját homokozó, a lakók részére kerékpártároló, motortároló. A közös költség tartalmazza a lépcsőház takarítását, a szemetesedények kihelyezését, a hólapátolást, társasházi megtakarítást, lakásbiztosítást, és a belső udvar fűnyírását, valamint a közös képviseleti díjat is.

A belváros 5-10 perc séta, SPAR, LIDL, Árkád, ETO-park a közelben, óvoda, iskola, templom a közelben, jó parkolási lehetőség, csendes utcára néző ablakok, normális lakóközösség.

A lakás irányára: 21,5 MFt
A lakáshoz eladó a belső udvaron lévő saját tulajdonú garázs: 2 MFt
Képek: https://app.box.com/s/racxyw7neyplx4lmotzdsf19sv5bj4dx

Érdeklődni lehet:
Kollár Gábor János
06-70/2546-486

Hirdető adatai
Hirdető neve: Kollár Gábor János
Kapcsolattartó: -
Hirdető telefonszáma: 06702546486
Honlap: -

Üzenetet küldhet a hirdetőnek:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: