Pest megye, Érd
 

Ingatlan adatai
Irányár: 43 000 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 210 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: felújított
Szobák száma: 4
Építés éve: -
Szintek száma: 3
Telekterület: -
Kert mérete: 535 m2
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
riasztó, étkező, kaputelefon, amerikai konyha, telefon, vízórás, garázs, terasz, parkettás, kábeltévé, klíma, kert, medence, egyedi fűtés, összközműves, tégla
Részletes leírás
Magyarországon, Budapesttől 15 km-re lévő Csendes Kertvárosban Érden, mediterrán stílusjegyeket hordozó társasház első lakása eladó!

A lakáshoz tartozik egy csodálatos parkosított 535 m2-es saját tulajdonú telekrész, amelyhez kiépített öntözőrendszer és egy kerti szerszámok tárolásra használatos faház tartozik. A kerítés az utcafronti részen téglából és fából épített, az oldal és hátsó határoló részen pedig drótkerítés.
Az épület szerkezete, külső és belső falai téglából épültek, külső nyílászárói fából készültek 3 rétegű thermo üvegezéssel, amelyek redőnnyel vannak ellátva. A belső nyílászárók is fa szerkezetűek. A külső párkányok kívül gránitból, belül pedig márványból vannak kialakítva.
Az épület külső falai 5cm-es dryvit szigeteléssel lettek ellátva.
Az épület 2000-ben épült, műszaki átadása 2002-ben volt.
A tetőszerkezet kontytető Bramac cserépfedéssel, amelyen napelemes panelek találhatóak, ezek használata lehetővé teszi, hogy az áramellátás 90 %-a biztosítható, minimális átalány fizetéssel.
A lakás nettó alapterülete 210 m2, amely két szinten helyezkedik el, a harmadik szint a tetőtéri rész, amely jelen pillanatban tároló helyiségként funkcionál.
A lakáshoz tartozik még egy 30 m2-es terasz és egy 8 m2-es erkély is.
Az alsó szinten a lakásba lépve található az előszoba, amely egy közlekedő folyosóba torkollik. Evvel szemben a csodálatos igényességgel és első osztályú anyagok használatával kialakított lépcsőfeljáró található.
Az alsó szint jobb oldali részén az amerikai konyhás ebédlő, a kamra és a hatalmas, világos, tágas nappali helyiség található. Az otthon melegéről és a szívünk melengetéséről is gondoskodó kandalló ennek a helyiségnek a fénypontját képezi.
A baloldali folyosó részről nyílik egy WC mosdóval, egy mosókonyha és a gardrób. A folyosó végén van a belső bejárata a 25 m2-es gépkocsi tárolónak, amely motorizált ajtóval rendelkezik.
Az emeleti folyosó utcafrontra néző végében kettő világos-tágas szoba található. Itt található még a hátsó kertre néző másik kettő csodálatos szoba is.
A folyosóról nyílik még kettő fürdőszoba, az egyik sarokkáddal, WC-vel mosdóval rendelkezik, a másik fürdőszobában kád, zuhanyozó, mosdó található. Ezen a szinten van még egy külön WC és innen juthatunk fel a tetőtérbe is.
A hidegburkolatos helyiségek minőségi és esztétikai szempontból is kiváló kerámiával vannak ellátva, a szobákban pedig laminált parketta burkolat található.
Közmű ellátottság: víz, villany, gáz, csatorna
Kommunikáció: vezetékes telefon rendszer
Extrák: riasztó, kaputelefon, kandalló, fedett medence.
Frekventáció: öt perc távolságban, óvoda, iskola, uszoda, kiskereskedelmi egységek (virágbolt, zöldséges, trafik, butikok.) Buszmegálló az utcasarkon, amellyel kb 10 perc alatt eljuthatunk a városközpontba.
A városközpontban található a Stop-shop bevásárló központ, itt az alább felsorolt szolgáltatási egységek találhatóak:
Takko Fashion, Mac Donald\'s, DM, Ofotért, Deniz büfé, Deichman, H&M. lángos, Söröző, New Yorker, C&A, Éden Caffe, Tatár pékség, Gyógyszertár, Intim Area Kft, Relay, Erste Bank, Unicredit Bank, Kik, Arany Art, GSM shop, Humana, Eurós bolt, Telenor, Euronics, T-mobil, Biohair fodrász szalon, Cosmos Sity, Esclusíve change, Biotermékek boltja, Kínai nagyáruház, Intim area H&M.

A Stop Shop bevásárló központ alsó részében található az érdi központi Busz Pályaudvar, amelyről egész Érd, Tárnok, Pusztazámor, Sóskút, Budapest, Székesfehérvár, Dunaújváros, területekre indulnak menetrend szerinti buszjáratok.

A Komplexum mellett van Érd-alsó és Érd felső vasúti megállóhely, ahonnan Székesfehérvár és Budapest irányába indulnak vonatok. Budapest Déli menetidő 19 perc.

Ha Budapest közelségében, de mégis csendes és nyugodt kertvárosban, madárcsicsergés között szeretne élni, jöjjön és nézze meg az ingatlant.
Irányár: 43 M Ft.

Hirdető adatai
Hirdető neve: M M House
Kapcsolattartó: -
Hirdető telefonszáma: 06204357677
Honlap: -

Üzenetet küldhet a hirdetőnek:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: