Budapest, XVI.kerület
Délceg utca 

Ingatlan adatai
Irányár: 39 000 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 151 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: felújított
Szobák száma: 2+4
Építés éve: -
Szintek száma: 2
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: garázs
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
étkező, kaputelefon, beépített konyhabútor, telefon, beépített szekrény, vízórás, garázs, internet, parkettás, kábeltévé, kert, erkély, egyedi fűtés, összközműves, tégla
Részletes leírás
Eladó lakás Budapest XVI. kerület.
Eladó egy belső kétszintes tégla építésű lakás Budapest XVI. kerület családi házas övezetében. 4 lakásos társasház első emeletén található. A lakásnak két bejárata van, így akár külön-külön lakásként is lehet használni a két szintet. Összesen 151,2 m2-er. Az alsó szint 86 m2-er melyhez tartozik egy erkély is. Itt egy előszoba, 2 félszoba, 1 nappali, 1 hatalmas világos konyha étkezővel, 1 kis kamra, 1 fürdő melyben kád és zuhany is van és 1 Wc található. A felső szint 65,2m2-er. Itt is ki lett alakítva egy konyha kis kamrával, 1 nappali, 2 félszoba, 1 fürdő melyben kád és zuhany is van, külön Wc, illetve egy szauna kapott még helyet. Mind a két szint klímával felszerelt. Tartozik a lakáshoz még egy önálló 2 állásos garázs ami 28 m2, illetve egy 20 m2-es tároló.
Fűtése egyedi, saját tárolóban van a kazán, ami csak ezt a lakásást fűti. Az egész lakásban padlófűtés van. Közös költsége 4000 Ft.
A lakás tehermentes. Közelben minden megtalálható, iskola, óvoda, játszótér, boltok, buszmegálló.
Irány ár: 39.000.000 Ft.


Hirdető adatai
Hirdető neve: M M House
Kapcsolattartó: -
Hirdető telefonszáma: 06204357677
Honlap: -

Üzenetet küldhet a hirdetőnek:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: